Gosheniet

Gosheniet staat bekend als de Moeder der Kristallen. Dit door haar krachtige vrouwelijke en verzorgende energie.Is een hele zuivere Beryl variant en kent een krachtige connectie met de maan, engelen en de vrouwelijke energie van de schepping. Het kristal bevordert moederschap in elke wijze van het woord en brengt trouw en loyaliteit in relaties. Haar hoge frequentie opent het hart voor waarheid en geeft inzicht in anderen en jezelf. De veelzijdige edelsteen verhoogt voorts het analytisch vermogen en maakt dingen zichtbaar die anders verborgen bleven.

Gosheniet laat je doelgericht handelen en gaat langdurige stress tegen. Ook zorgt Gosheniet ervoor dat je onpartijdig in situaties kunt staan. het is een fijne steen  meditatie steen, Gosheniet kan namelijk contact met gidsen makkelijker maken.

Gosheniet opent de hogere etherische- en kruinchakra’s. Ze bevordert innerlijke visioenen, lucide dromen en leert om onze plek in het Universum en de schepping te zien. Het maakt de zin van het leven inzichtelijk en verbindt met de Akasha kronieken. Ervaringen opgedaan in dit aardse leven worden via Gosheniet simpel geïntegreerd in het Hogere Zelf. Zie hoe de dingen zijn en plaats tegenslagen in het juiste perspectief. Het zijn leermomenten zodat we kunnen groeien. Het is ook een sterk beschermend kristal. Niet een die buitensluit, maar juist de eigen energie laat groeien waardoor donker en negativiteit geen plek meer heeft. De sterke connectie met engelen brengt een enorm hoge lichtfrequentie waardoor deze steen een krachtig heler is. Het maakt rustig zodat de verbinding met het goddelijke zuiverder is. Hierdoor is het de ideale steen om gebeden en rituelen te versterken.  Daarnaast maakt ze het contact met lichtgidsen en andere vrienden uit de spirituele werelden krachtiger. De krachtige engel-energie zorgt voor een sterke band met beschermengelen.

Ideale steen voor studenten ,het verhoogd analytisch inzicht en helderheid van geest. Voor helers helpthet dragen van deze steen om de juiste diagnose te stellen. De steen staat voor een open hart, respect en doorzettingsvermogen. Verder is het zeer behulpzaam bij bi polaire stoornissen, PTST, Postnatale depressie, zwangerschap, zelf controle, spanningen en futloosheid. Door de sterke connectie met de maan helpt het kristal de lichaamssappen en hormonen te balanceren, gaat stemmingswisselingen tegen en helpt bij acute PMS en slapeloosheid. Daarnaast een prettige steen bij slapeloosheid, allergieën, sinusitis, virus, infectie van het immuunsysteem, problemen aan spieren van armen en benen en stress. Ook is het een ontgiftende steen die energie geeft.

Alle chakra’s waaronder zelfs de hogere etherische chakra’s. Een extra krachtige werking op het 7e chakra (kruin, pijnappelklier, overgave & geloof), 6e chakra (3e oog, hypofyse, inzicht & intuïtie), 5e chakra (keel, schildklier, ordenen & creëren). Krachtige steen ook om alle chakra’s te helen en in balans te brengen.