Mookaiet

Mookaiet jaspis kan je helpen om de elektromagnetische energiestromen van de aarde te voelen. Ook helpt het je om deze samen met je eigen energie in te zetten om je persoonlijke wil en macht effectief in te zetten. Mookaiet maakt het innerlijke gevoel weer wakker waarin je weet welke kant je op moet gaan in het leven. de steen helpt om je weer in contact met jouw onderbuik, jouw instincten te komen. Daarnaast is het door deze eigenschap een goede steen als je je bezig houdt met communiceren met dieren. Ook kan de steen je helpen om contact te maken met de energie van de voorouders.

Mookaiet kan de chakra’s van het derde oog en de zonnevlecht reinigen en activeren. Daarnaast helpt het om de energie van deze chakra’s af te stemmen op je basis chakra. Hierdoor kun je de aarde-energie en levenskracht makkelijker waarnemen.

Mookaietjaspis herinnert je krachtig aan je leeftijdloze geest. Je kunt je verouderingsproces vertragen door je bewustzijn en frequentie van je lichaam en gedachten te verhogen. Mookaiet helpt je om je eigen overtuigingen omtrent ouder worden en aftakeling bewust te worden, zodat je ze kunt veranderen. De steen helpt je om jong van hart te blijven en een vitaal fysiek lichaam te houden.

Mookaietjaspis is daarnaast een hele geschikte steen voor zwangere stellen, omdat het de communicatie met het ongeboren kind versterkt. Wanneer je de steen bij meditatie gebruikt kan het je helpen om meer inzicht krijgen in ongezonde patronen.

mookaietjaspis helpt je om de vibratie van je fysieke lichaam te verhogen. Hierdoor ondersteunt het je om qua lichaam en geest leeftijdsloos te blijven. werkt vitaliserend, bloedzuiverend en versterkt hij het immuunsysteem