Calsiet Carribean blue

Blue carribean calciet is een mengsel van een blauwe Calciet en bruin en witte Aragoniet. (Het wordt door velen ook wel Blauwe Aragoniet genoemd. Blauwe Aragoniet is een variëteit van calciumcarbonaat mineraal en dat is dezelfde minerale samenstelling als blauwe Calciet, vandaar dat beide benamingen voorkomen). 

Hij verwijdert stress, angst en geeft je een gevoel van rust en ontspanning. De steen leert je vanuit je intuïtie te laten spreken. Hij verbetert zelfexpressie, helpt bij het overwinnen van angst, voor het spreken in het openbaar, opent compassie en verbetert creativiteit. De steen maakt duidelijke communicatie mogelijk, verbaal of schriftelijk. Bij een vermoeide geest verhoogt het de energie en mentale kracht. Caribbean Blue Calcite is geweldig voor yoga of meditatie. Het helpt je met uitbreiding van psychische gaven. Het zal je helpen om meer open en nauwkeurig te communiceren terwijl je je kalm en ontspannen voelt. De steen zorgt voor een vrolijke, optimistische en troostende vibratie. Als je in het verleden te maken hebt gehad met moeilijke of traumatische situaties waar je je emotioneel gewond door voelt, zal deze steen je ondersteunen om genezing te vinden. Een ideale steen voor healers, tarot lezers en spiritueel leraren. Ook een ideaal kristal bij innerlijk kind en vorige levens healings.

Chakra 4e chakra (liefde & liefhebben, hart, thymus), 5e chakra (ordenen & creëren, keel, schildklier), 6e chakra (intuïtie, hypofyse, 3e oog)