Beril zwart

Zwarte Beril is een zeldzame steen die ons helpt  in deze tijd van heftige transformatieprocessen om bij onszelf te blijven. Dankzij de diepe reinigende energie kun je overgangen en veranderingen snel doorlopen, weerstand opzijzetten en je angst voor het onbekende overwinnen. Perfect voor wanneer alle bagage je te zwaar is geworden, hij helpt je bij het loslaten en opruimen. Houdt een steen vast en je voelt hem gaan werken.

Zwarte Beril gaat in je lichaam op zoek naar plaatsen waar onbalans is en brengt hier ruimte. Daar waar zich spanning bevindt voel je de steen werken en het gebied ontspannen. Hij helpt je om dieper te gaan ademhalen, waardoor je meer ontspannen in het leven gaat staan. Deze steen van ‘loslaten’ helpt je ook te stoppen met je best te doen. Hij leert je om met de flow van het leven mee te bewegen en meer in het ‘Nu’ te zijn. Dit zorgt dat je minder in het verleden of in de toekomst bent. Het is een beschermende steen die ons helpt omgaan met kanten van onszelf die nog niet in balans zijn, karaktertrekken of gewoonten waar we niet helemaal blij mee zijn. Hij helpt deze onder ogen te zien, geeft inzichten, waardoor we deze transformeren. Maar dan zonder stress en druk op onszelf te leggen.

Zwarte Beril is een verjongende steen die energie geeft, je aanmoedigt in moeilijke omstandigheden en die verjongt. Zwarte Beril beschermt de aura en brengt de chakra’s op één lijn. Deze steen is verbonden met je gehele chakrasysteem, van de aardende tot de hogere chakra’s die hij helpt te openen.