Auraliet 23 is een zeer spirituele steen , Auraliet is een echte tijdreiziger en bestaat maar liefst uit 23 verschillende mineralen;

Amethist,Titaniet, Cacoxeniet, Lepidocrosiet, Ajoiet, Hematiet, Magnetiet, Pyriet, Goethiet, Pyrolusiet, Goud, Zilver, Platina, Nikkel, Koper, IJzer, Limoniet, Sfaleriet, Covelliet, Chalcopyriet, Epidoot, Borniet, Rutiel, Gialiet.

Auraliet heeft een drukke en complexe trilling die ingrijpt op alle chakra's en auralagen. In het begin kan de steen dan ook een beetje 'too much' zijn en kan veel los maken. Auraliet verbindt de aarde met de lucht en heeft dus niet alleen een impact op je fysieke- en energetisch lichaam maar ook op je spiritueel bewustzijn en ontwikkeling. De energie van Auraliet komt binnen daar waar deze het hardst nodig is. Het is een kristal dat als je ware je energievelden scant en heelt daar waar nodig. Het stemt je af op je ware blauwdruk. Auraliet grijpt vaak aan op het Hartchakra en opent deze zodat je verlicht raakt van eventuele zorgen en hartezeer. Het is een kristal dat helpt om oude hardnekkige patronen te doorbreken en geeft je de energie om door te gaan in moeilijke tijden. Auraliet is dus geen makkelijk Kristal maar een Kristal waar je mee aan de bak gaat, een Kristal dat je confronteert. Tegelijkertijd is het ook een Kristal dat je een grote beloning geeft omdat het je uiteindelijk dichter bij je ware 'ik' brengt. Auraliet grijpt ook sterk aan op het Kruinchakra en laat spirituele inzichten van het hogere makkelijker binnenkomen voor een optimale spirituele ontplooing.

Tijdens mediteren met Auraliet kun je in de diepte van je wezen schouwen terwijl je geest en emotionele lichaam rustig en kalm zijn en het vloeibare kristallichaam wordt afgestemd op zijn goddelijke blauwdruk. Wanneer je een kristal op de kruin houdt en een tweede op het hart, dan ontstaat er een krachtige verbinding tussen deze twee, waardoor je bewuster vanuit je hart gaat leven. Auraliet stimuleert een hoger bewustzijn en telepathische verbinding met je gidsen en beschermengelen, terwijl hij je tegelijkertijd met zijn aardende werking in het Nu houdt. Hij verbindt je met je hogere zelf en helpt je je leven te leven naar je hoogst doel. Auraliet kan een proces van innerlijke zuivering op gang brengen voor hen die de zegeningen van dit kristal willen ontvangen. Hij doorbreekt patronen, verlicht zorgen en angsten en maakt oordeel los. Het kristal geeft je een gevoel alsof je gedragen wordt en naar een hoger niveau getild wordt, zodat je het leven vanuit een nieuw perspectief ziet, vol nieuwe hoop en optimisme, ontdaan van sluiers en illusies. In het Nu en in verbinding met je hogere zelf.

Auraliet helpt ook de ziel te helen, door inzicht te geven in karmische patronen van vorige levens. Hij moedigt aan om ieder moment te ervaren met een positief gevoel.