Energetische Behandelingen

Wanneer een heling voor jou?    

   In deze tijden van steeds nieuwe veranderingen in ons leven, van het bewuster worden van de kracht van het universum, van steeds meer vragen waarop we antwoorden krijgen of verwachten, gevoelens die opspelen waarvan we dachten dat ze diep opgeborgen lagen in ons bewustzijn, in deze woelige en drukke tijden van ons leven staan we steeds vaker stil bij wat er rondom ons en met ons gebeurd. We stellen ons zelf vaak de vraag waarom overkomt ons dit nu weer, en voor degene die verder denken; wat moeten we hiervan leren? We worden erg op de proef gesteld en we kunnen 2 dingen doen: positief over elke gebeurtenis na denken of in de slachtofferrol gaan zitten of in het ergste geval anderen beschuldigen van ons slecht voelen.

We zijn op aarde gekomen om te leren, we kozen als ziel bewust onze ouders uit, onze familie, onze vrienden en kennissen ,onze partner. Elke situatie , elk verdriet of pijn is een gebeurtenis die ons iets wilt leren, iets wilt vertellen .En als je even de tijd neemt om hier bij stil te staan dan begrijp je vaak al heel wat.

Neem je die tijd niet en je gaat in de gebeurtenis mee , dan zal je energie niveau gigantisch gaan zakken, je voelt je rotslecht, vervolgens doodmoe worden.Als je in boosheid blijft hangen of in verdriet verlies je ongelooflijk veel energie.

Het is aan jou om hier uit te stappen en dat kan heel eenvoudig.

Eerst en vooral kijk eens bij jezelf ,waarom triggerde  die situatie je zo erg dat je er van slag door geraakte, waarom raakt het je zo diep?

Hier begint jou zoektocht binnenin jezelf. Waar komt dit vandaan?

Misschien liep je al als kind een trauma op door bepaalde gebeurtenissen, dit kan gaan van ruzie’s thuis tot je buitengesloten voelen, eenzaam,niet begrepen voelen enz…

Al in je jonge leventje werd de basis gelegd voor je latere leven.

Hoe was jou basis? Was deze stevig en gegrond?

Word eens even stil en sluit je ogen, adem rustig in en uit en voel je ontspannen worden, probeer even je levensfilm te zien of te voelen, noteer eventueel wat er in je opkomt, dat mogen bv gevoelens zijn of gewoon één enkel woord, dan ga je hiermee aan de slag;

Bv je voelde je nooit begrepen, dan ben je waarschijnlijk nu terughoudend , je bent geen prater want voor jou gevoel wil er toch niemand naar jou luisteren of in het tegenovergestelde , praat je er druk op los om alsnog de aandacht op te eisen die je zo graag wilt, maar ….je praat niet over datgene dat heel diep in jezelf hunkerd naar liefde en begrip .

Vaak trek je mensen en situaties aan die je een spiegel voorhouden, probeer dit spiegelbeeld eens recht aan te kijken ipv boos te worden, verdrietig of gefrustreerd te zijn.

Want als je hier niet mee aan de slag gaat zal telkens weer opnieuw een gelijkaardige situatie opduiken , en steeds heftiger , tot je eindelijk inzicht gaat krijgen hierover.

Dit kijken naar jezelf is niet makkelijk , integendeel dit is heel moeilijk en heel confronterend ook.

Misschien word je er opstandig van , misschien verdrietig , er kunnen heel wat gevoelens loskomen waar je ook van kan schrikken.

Maar ik geef je de raad ;laat deze gevoelens gewoon komen, ervaar ze, voel ze.

Want alleen zo kan je jezelf bevrijden.

Je kan erover praten met iemand die je vertrouwd of je schrijft alles op papier, dit werkt bevrijdend en vaak krijg je nog meer inzichten als je jezelf hoort praten of als je terug leest wat je opgeschreven hebt. Als je dit eenmaal gedaan hebt probeer het dan een plekje te geven zodat je alles los kan laten.

Wat geweest is,  is nu voorbij, kijk niet steeds achterom maar richt je op de toekomst .

Schrijf eens op wat je doelen zijn en zeg deze meerdere keren per dag hardop tegen jezelf om je er aan te herinneren .

Wedden dat jij je na een week al beter in je kracht zal voelen staan.

Mocht je nog het gevoel hebben dat je dit niet alleen kan , dan is een heling misschien een oplossing voor je, ik fungeer dan als het ware als een doorgeef luik van de universele energie , via mijn handen breng ik je energie- lichamen , je fysieke lichaam en je chakra’s weer in balans en word er waar nodig beladen energie weggehaald.

Een heling helpt je vaak ook om de juiste inzichten te krijgen of om die emoties die nog vast zitten los te laten. Vaak word je getriggerd door deze liefdevolle energie en zal het je helpen om je leven terug op rails te zetten, en zo je spirituele pad te bewandelen.

Tijdens de heling ( behandeling ) lig je heerlijk ontspannen op mijn behandeltafel (met je kleren aan) zachte achtergrondmuziek, kaarslicht en wierrook aan.

In deze tijden van drukte is dit uurtje voor jezelf een weldaad voor je lichaam en geest.

een heling kost 50€ en duurt een uurtje , voor een afspraak bel 0476852613

Ik geef ook heling op afstand, Ik geef dan 3x 20 min heling op een samen afgesproken tijdstip, en na de heling bel ik je op om even te bespreken wat ik voelde en wat jij mocht ervaren.

http://www.praktijkbutterflyhealing.be/