Feng shui raamhangers

Feng shui, Breng meer harmonie en balans in huis met prachtige Regenboog kristallen. Verwonder je over de positieve invloed die deze kristallen kunnen teweegbrengen in jouw omgeving!

Het ophangen van een feng shui-kristal voor 1 of meerdere ramen van je huis of kantoor kan verschillende voordelen bieden. Kristallen kunnen positieve energie activeren of negatieve energie afbreken. Ze kunnen ook helpen bij het in evenwicht brengen van gebieden die geen licht en kleur hebben of een chaotische energie hebben.

Om de energie van je kristallen na verloop van tijd fris en werkend te houden, is het erg belangrijk om je kristallen indien nodig regelmatig te reinigen. Dit kan bv  bij elke nieuwe maan.

Regenboogkristal pegel

Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis!Ze zorgen ervoor dat CHI,positieve energie je huis binnenstroomt ,via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden 'gebroken'. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.

Regenboogkristal druppelvorm

De facet geslepen loodkristallen laten het zonlicht op zo’n manier door, dat het licht gebroken wordt en een kleurenspectrum produceert, ze zorgen ervoor dat CHI,positieve energie je huis binnenstroomt . Het gezamenlijke lichtspectrum heeft grote invloed op onze emoties en ons gevoel van welbehagen. Door deze kristalvormen voor uw venster te hangen, brengt u de macht van de kleuren in uw woning. Het zijn kleuren in hun puurste, schitterendste en mooiste vorm. Uw aura filtert uit dit regenboorlicht instinctief de kleuren die ze nodig heeft. Regenbooglicht brengt vreugde, verandert de energie en Chi in een ruimte en heeft een helende werking.